"ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ"

Άλλη μια υπέροχη εμπειρία, αθλητική αυτή τη φορά, έζησαν τα μέλη του Κ.Η "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" το πρωινό της Δευτέρας στις 27-06-2022 στην Αθήνα. Το Κέντρο μας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του "ΕΡΜΗ Άνω Λιοσίων" στα πλαίσια φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων 5Χ5 που συνδιοργάνωσε η Ε.Π.Ο με την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο "ΕΔΡΑ". Το αυθημερόν αυτό φεστιβάλ ποδοσφαίρου λειτούργησε ως προπομπός για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και το Κέντρο μας θα δώσει το παρόν σε άλλη μία αθλητική διοργάνωση.

Τα μέλη του Κέντρου έπαιξαν, διασκέδασαν, έβγαλαν φωτογραφίες, γνώρισαν νέα μέρη και καινούργιους ανθρώπους και μοιράστηκαν μοναδικές και ανεξίτηλες στο μυαλό τους εμπειρίες. Φάνηκε πως η προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες έφερε αποτέλεσμα, καθώς τα μέλη μας πέραν του πρακτικού μέρους των αγώνων, όπου έκαναν εξαιρετικές προσπάθειες, έδειξαν να έρχονται πιο κοντά, να δένονται σαν ομάδα και να βιώνουν εμπειρίες που δεν είχαν την ευκαιρία και δυνατότητα να ζήσουν στο παρελθόν. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί πως η ένταξή τους σε συλλογικά, ενίοτε αθλητικά και βιωματικά πλαίσια-δραστηριότητες πόσο ευεργετικά λειτουργεί και τί όφελος έχει στη βελτίωση της ψυχικής τους υγείας.

Θα θέλαμε εκ μέρους της Διοίκησης και όλων όσων απαρτίζουν το Κέντρο Ημέρας "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" και δίνουν πνοή στη λειτουργία και τις δράσεις του, να ευχαριστήσουμε θερμά την  Ε.Π.Ο και την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο "ΕΔΡΑ" για αυτή την πρωτοβουλία με τη διεξαγωγή αυτού του φεστιβάλ ποδοσφαίρου, να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου Ε.Π.Α.Ψ.Υ "Franco Basaglia" που γνωριστήκαμε, συνεργαστήκαμε και ενώσαμε τα μέλη και τις δυνάμεις μας φτιάχνοντας μια κοινή ομάδα 5Χ5 για τις ανάγκες των αγώνων, τον "ΕΡΜΗ Άνω Λιοσίων" για τη φιλοξενία και συνολικά όλους όσους συμβάλλουν καθημερινά με τις δράσεις τους στην ψυχοσωματική και κοινωνική επανένταξη αυτών των ανθρώπων.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στην τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας!!!

Με απολυτη επιτυχια στέφθηκε η πραγματοποιηση της Ημεριδας ΣΥΔ ΦΑΙΔΩΝ & ΘΕΤΙΣ την 15-06-2022 στο Αποστολοπουλειο Πνευματικο Κεντρο.