ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ

   Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιηθηκε στο Κέντρο εκδηλώσεων "Πεινακοθήκη", η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Μ.Κ.Ε "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" και όλων των δομών της (Προστατευμένο Διαμέρισμα "ΑΡΕΘΟΥΣΑ", Σ.Υ.Δ "ΘΕΤΙΣ", Σ.Υ.Δ "ΦΑΙΔΩΝ") σε ένα γιορτινό και χαρούμενο κλίμα, με αέρα αισιοδοξίας για το νέο έτος και με ισχυρή θέληση για κοινωνική προσφορά, συμπερίληψη, αλληλεγγύη και αποδοχή στους ωφελούμενους μας.

   

Συνοδεία ζωντανής μουσικής όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, έφαγαν, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και πέρασαν ένα γεμάτο και όμορφο Σαββατιάτικο μεσημέρι.

Ευχομαστε καλή χρονιά με δημιουργικότητα, ισχυρή θέληση και διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους μας!

Τα χαμόγελα των μελών μας είναι και η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη για την αδιάκοπη και απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών μας σε αυτή την ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα του πληθυσμού που πασχίζει για την κοινωνική της επανένταξη και ενσωμάτωση.

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!