Ημερίδα του Κέντρου Ημέρας "Αμάλθεια" για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας ΑΜΑΛΘΕΙΑ, με θέμα "Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία", την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης. Την ημερίδα θα συντονίσει ο Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Ιωάννης Κουτσανδρέας και οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους ακόλουθους ομιλητές: τον κο. Παναγιώτη Λιαργκόβα-Καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον κο. Αντώνη Λιοδάκη-Ψυχίατρο, Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Ψυχοδράματος & Κοινωνιοδράματος, την κα. Κανέλα Καράμπελα-Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ΠΕ Ψυχολόγων, την κα. Νικολέττα Τσιρίκα-Νοσηλεύτρια Ψυχικής Υγείας στο Ψ.Ν.Τ. του Π.Γ.Ν.Τ. & την κα. Αρετή Προκοπίου-Ψυχολόγο του Κέντρου Ημέρας "Αμάλθεια". Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό σύλλογο ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
 
 
 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!