ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ "ΦΑΙΔΩΝ" & "ΘΕΤΙΣ"

   Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την ανοιχτή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί από τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Θέτις» & «Φαίδων» στις 15 Ιουνίου 2022 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης (Παπαναστασίου 25). Θα γίνει συζήτηση γύρω από τις αναπτυξιακές διαταραχές και ιδίως τη Νοητική Υστέρηση και θα παρουσιαστεί το έργο που παράγουν οι δύο Στέγες, οι οποίες βρίσκονται σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο του 2021. Η είσοδος είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινότητας.

                                                                            

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μέσω του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου

 

 

δελτιο τυπου ημεριδας (1).pdf (128162)

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!