ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ - Σ.Υ.Δ. "ΦΑΙΔΩΝ"

"Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε., μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ)" 

 

 

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

(χώρου Σ.Υ.Δ)

 

Έχοντας υπόψη  τη με αριθμ. Αρ.πρωτ.:Δ12γ/Φ.ΣΥΔ/Γ.Π. 25510/757 27291/820 Απόφαση Ένταξης της Πράξης με τίτλο «… «ΦΑΙΔΩΝ» και MIS 5070604 στο Ε.Π.

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Πελοπόννησος».

 ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ:2Α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Τη με αριθμ. 137/2021 σχετική Απόφαση του αρμόδιου Συλλογικού Οργάνου του φορέα.

Ο φορέας, για την υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου 1 με τίτλο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Υ.Δ» της Πράξης «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΑΙΔΩΝ», ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε προμήθεια οικιακού εξοπλισμού ισογείου διαμερίσματος πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην διεύθυνση Περιφερειακή οδός Μουτζουροπούλου.

 Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα αποτελεί «κατοικία», 6 φιλοξενούμενων ατόμων στην οποία παρέχονται Υπηρεσίες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, με βάση τις αρχές της κοινωνικής επανένταξης, της συνέχειας της οικογενειακής και κοινωνικής φροντίδας.

 Οι Σ.Υ.Δ. αποτελούν “κατοικίες” και η διαβίωση των Π.ΝΟ.Υ. σε αυτές δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί “κλειστή περίθαλψη” ή “νοσηλεία”.

Σας παρακαλούμε  με  επιστολή σας, να μας αποστείλετε την προσφορά σας για το έργο προμήθεια οικιακού εξοπλισμού της προαναφερόμενης Σ.Υ.Δ, σύμφωνα με τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να λάβετε γνώση από τα γραφεία μας.

 

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ 36, ΤΡΙΠΟΛΗ

Ταχ. Κώδικας: 22100

Πληροφορίες: Ιωάννης Κουτσανδρέας

Τηλέφωνο: 2710223595 / 6936784726

fax: 2710223595

email: khamaltheia@gmail.com

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!