Ετήσια Εκδήλωση Κέντρου Ημέρας

Το Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια", σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει, αφιερωμένη στην ψυχική υγεία, με θέμα "Τοπία της Ψυχής, οι Ρυθμιστές της Λογικής". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν παράλληλα:

Προβολή ταινίας μικρού μήκους

Έκθεση φωτογραφίας               

Έκθεση Εργαστηρίων                             

Απόδοση Μουσικών Έργων από το συγκρότημα "Δροσοσταλίδες"

 

 

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!