ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ'' ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

                                                       

Δελτίο Τύπου

 

    Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Θέτις» & «Φαίδων», συμμετείχαν στις δράσεις που συνδιοργάνωσαν η Επιτελική Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, το  Πολυδύναμο Κέντρο ΟΚΑΝΑ Τρίπολης και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη»-ΟΚΑΝΑ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη, στις 12/07/2023 και ώρα 19:00, παρακολούθησαν την παράσταση κουκλοθέατρου που πραγματοποιήθηκε  στο χώρο της «Σκακιέρας» στην περιοχή Κλωνατζίδικα. Οι ένοικοι  των Σ.Υ.Δ «Θέτις» & «Φαίδων»,  συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό σε όλες τις δράσεις.

Φωτογραφικό Υλικό

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μέσω του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου 

 

Δελτίο Τύπου Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.pdf (505997)

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!