ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR Σ.Υ.Δ ΘΕΤΙΣ & ΦΑΙΔΩΝ

                               

Δελτίο Τύπου

Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Φαίδων” και “Θέτις”, διοργάνωσαν διήμερο Πασχαλινό Bazaar, από τις 11/04 έως τις 12/04, στην πλατεία Πετρινού. Στο bazaar, οι επισκέπτες μπορούσαν να αγοράσουν χειροποίητες λαμπάδες, στεφάνια, διακοσμητικά και άλλες πασχαλινές κατασκευές, φτιαγμένες με πολλή αγάπη από τους ενοίκους των ΣΥΔ. Η συμμετοχή, από την πρώτη κιόλας ημέρα του bazaar, ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς με την ολοκλήρωση του διήμερου παζαριού πωλήθηκαν οι περισσότερες πασχαλινές δημιουργίες των ενοίκων μας. 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Τρίπολης, για την παραχώρηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε το bazaar και για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας. Τέλος, θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλο τον κόσμο που στήριξε έμπρακτα το έργο μας και σας περιμένουμε στην επόμενη δράση μας!     

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μέσω του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου 

 

Φωτογραφικό Υλικό

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!