ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ Κ.Δ.ΑΠ Α.ΜΕ.Α

                                                       

Δελτίο Τύπου

    Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Θέτις» & «Φαίδων», συμμετείχαν την Παρασκευή, στις 21/07/2023, στην καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Τρίπολης, με αφορμή τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς. Στη γιορτή συμμετείχε το σύνολο των ωφελούμενων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ, μαζί με το προσωπικό της Α’ βάρδιας του ΚΔΑΠ. Οι ωφελούμενοι συμμετείχαν σε κουκλοθέατρο, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το υπέροχο αποτέλεσμα. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Γεωργία Παναγοπούλου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο κος. Νίκος Καραλής, πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΑμεΑ Πελοποννήσου και η κα. Κωνσταντίνα Παπαγιαβή, Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Φωτογραφικό υλικό

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μέσω του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου 

 

Δελτίο Τύπου Καλοκαιρινή Γιορτή ΚΔΑΠ ΑμεΑ.pdf (621617)

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!