ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''Ντίλης Ο Μεγαλοπρεπής"

                                                       

Δελτίο Τύπου

    Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Θέτις» & «Φαίδων», παρακολούθησαν στις 19/07/2023, τη θεατρική παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής»  που πραγματοποιήθηκε στο  θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου. Η θεατρική παράσταση του Γιάννη Ταϊπλιάδη, παρουσιάζει μέσα από τις περιπέτειες μιας ομάδας ποντικιών, με έναν ιδιαίτερα κωμικό τρόπο, την αξία της ελευθερίας, της φιλίας και της συνεργασίας. Μπορεί άραγε ένας γάτος να θέλει το καλό μιας ποντικοκοινωνίας; Τι παθαίνουν οι ποντικοί όταν εμπιστεύονται λάθος πρόσωπα; Πως μια κοινότητα, ένας λαός ή μια χώρα μπορεί να παραπλανηθεί και να οδηγηθεί στα όρια της ύπαρξής της, χάνοντας την ελευθερία και τον πλούτο της ; Ποιο είναι το τίμημα της ελευθερίας και ποιοι οι όροι και οι προϋποθέσεις της επίτευξής της; Το συγκεκριμένο έργο, έδωσε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, μέσα από τις ξεκαρδιστικές ιστορίες των ποντικών.  Οι ένοικοί μας γέλασαν με την ψυχή τους και απόλαυσαν την παράσταση, οι συντελεστές της οποίας καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Φωτογραφικό υλικό

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μέσω του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου 

 

Δελτίο Τύπου Θεατρική Παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής».pdf (558312)

 

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!