ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ'' ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΗΡΑΙΑΣ

 

                                            

 

 

Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΘΕΤΙΣ» & «ΦΑΙΔΩΝ» κατά τον μήνα Ιούλιο πραγματοποίησαν εξαήμερη θεραπευτική εκδρομή στις Ιαματικές Πηγές στα Λουτρά Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας. Το υδροθεραπευτήριο είναι το παλαιότερο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και λειτουργεί από την αρχαιότητα. Διαθέτει 20 πολυτελείς καμπίνες με 20 μπανιέρες, οι 3 για υδρομασάζ. Θετικές θεραπευτικές ιδιότητες των Λουτρών για: αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, γυναικολογικές παθήσεις, κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, οστεοπόρωση και ρευματισμούς.

Τα μέλη μας απόλαυσαν το λουτρό τους στις μπανιέρες, περιηγήθηκαν στις γύρω περιοχές κι απόλαυσαν τη φύση και την ήρεμη ζωή εκτός πόλης. Ιδιαίτερος σταθμός τους ήταν το καφενείο της περιοχής όπου κάθε απόγευμα έπαιρναν τον καφέ τους. Ο ύπνος τους και το πρωινό τους ξύπνημα ήταν πιο ευχάριστα και ένιωθαν μεγαλύτερη ευεξία και ξεκούραση. Μία εμπειρία που τους έμεινε αξέχαστη και θα ήθελαν να την επαναλάβουν!

 

 

Φωτογραφικό υλικό

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.docx (1087256)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!