ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εγκαίνια Γραφείων Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας

                                                       

Δελτίο Τύπου

Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» & «Φαίδων», παρευρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα, στις 28/07/2023, στα εγκαίνια των νέων, ιδιόκτητων γραφείων της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου και του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας. Τα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία της Πελοποννήσου και του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, αποκτήθηκαν μέσω δωρεών από ομογενείς Αρκάδες. Η τελετή των εγκαινίων στην Τρίπολη έγινε σε κλίμα συγκίνησης και επισημότητας, ενώ στον αγιασμό και στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν – ανάμεσα σε διάφορους εκπροσώπους πολιτικών και άλλων φορέων -  ο πρόεδρος της Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. κος. Βαρδακαστάνης και ο πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Πελοποννήσου κος. Καραλής Νίκος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι ομογενείς Αρκάδες οι οποίοι ήταν βασικοί αρωγοί στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Αρκετά συγκινητική ήταν η στιγμή όπου οι εξυπηρετούμενοι του ΚΔΑΠ ΑμεΑ είχαν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό τραγούδι για τα εγκαίνια με τίτλο «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος». 

Φωτογραφικό υλικό
 
 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μέσω του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου 

 

Δελτίο Τύπου Εγκαίνια Γραφείων Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας.pdf (663293)

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!