Χριστουγεννιάτικο bazaar 2012 …

Χριστουγεννιάτικο bazaar 2012

 

Το Κέντρο Ημέρας  Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Αμάλθεια» πραγματοποίησε από τις 17-12-2012 έως τις 21-12-2012  το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο  bazaar .

Για άλλη μια φορά τα μέλη είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν  τη δουλειά τους από τα εργαστήρια εργοθεραπείας .

Οι πολίτες της Τρίπολης μας συνάντησαν και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε  και να δείξουμε  τα προϊόντα μας σε ένα νέο χώρο που πολύ ευγενικά μας παραχωρήθηκε από τον κ. Θεόδωρο Φιλιππόπουλο  στο Κέντρο της Τρίπολης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,  ότι τα προϊόντα μας διατίθενται  προς πώληση για την ενίσχυση των σκοπών του Κέντρου Ημέρας   στο Ricardo.gr και αλλά και στο Κέντρο Ημέρας  «Αμάλθεια»  που βρίσκεται στην οδό  Χατζηχρήστου 36 ,Τρίπολη.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!