Πασχαλίνο Παζάρι 2104

 

Το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια» διοργανώνει το Πασχαλινό παζάρι και προσκαλεί όλους να επισκεφθούν το χώρο που θα φιλοξενηθεί, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου  Τρίπολης, για την ενίσχυση του έργου του Κέντρου.

Το Πασχαλινό παζάρι θα Λειτουργεί:

Από τη Πέμπτη 10-04-2014 έως και την Παρασκευή 18-04-2014 από 09:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ. και από 17.30 μ.μ. έως 20.30 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χειροποίητες Πασχαλινές κατασκευές και σε άλλα είδη της ομάδας εργοθεραπείας, καθώς και να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεων του Κέντρου Ημέρας «Αμάλθεια».

 

Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια»

Χατζηχρήστου 36, 22100 Τρίπολη.

Τηλ: 2710-223595.                                      

Υπεύθυνες επικοινωνίας: Αριστέα Μπουλούγαρη - Εργοθεραπεύτρια και Μαρία Τσακανίκα – Κοινωνική Λειτουργός.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!