ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ

Ομάδα επιχειρηματικότητας «Το σαπούνι της Κρίσης»

Η Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών κ. Οικονομίδου Θεότη και κ. Παπαγιάννη Βασιλική σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια» πραγματοποίησαν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με στόχο την παρασκευή σαπουνιού σε δύο παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 12 Ιανουαρίου και στις 9 Μαρτίου.
Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης δραστηριοποιήθηκαν στην παραγωγή και προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος  και αποκόμισαν αξέχαστες εμπειρίες.
Ευελπιστούμε το 2ο ΕΠΑΛ Τρίπολης να αποτελέσει εφαλτήριο και για άλλες δημιουργικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!