Επίσκεψη του Κέντρου Ημέρας "Αμάλθεια" στο Οικοτροφείο "Στοργή" στην Τρίπολη

Την Τετάρτη 02-07-2014 και ώρα 10:30, τα μέλη της ομάδας προσωπικού του    Κέντρου Ημέρας «Αμάλθεια» πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Οικοτροφείο ΄΄Στοργή΄΄, στην οδό Τέρμα Βαλαωρίτου, στην Τρίπολη. Είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Οικοτροφείου, να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του, να γνωριστούν με τους ενοίκους και τους φροντιστές τους, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής είναι η γνωριμία και η δικτύωση μεταξύ των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, στην κοινή προσπάθεια για μια πιο άμεση και πιο ολοκληρωμένη παροχή φροντίδας.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!