Επίσκεψη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια"

Την Τρίτη 10/6/2014 το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια» υποδέχτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.Η επίσκεψη αυτή έγινε με σκοπό την γνωριμία των μαθητών με τα μέλη του Κέντρου Ημέρας «Αμάλθεια» ,όπως επίσης και με τις δραστηριότητες του Κέντρου. Οι μαθητές συνεργάστηκαν με τα μέλη του εργαστηρίου παρασκευής σαπουνιού και συμμετείχαν ενεργά στην όλη διαδικασία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό .Η επίσκεψη του σχολείου αποτέλεσε την αρχή για ένα πλαίσιο μελλοντικής συνεργασίας και κοινών δραστηριοτήτων . 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!