ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Εγχειρούμε" στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.Παρών στην έκθεση φωτογραφίας και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ίλιου& εκπρόσωπος της Διοίκησης της Νεολαίας Τυφλών Ελλάδας, κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε μουσικό βιωματικό δρώμενο με θέμα «Έλα να παίξουμε μαζί», υπό το συντονισμό της μουσικοθεραπεύτριας κ. Στέλλας Γκόνη και με τη συμμετοχή των επισκεπτών, του προσωπικού και των μελών του Κέντρου Ημέρας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SgubrQtbE7s

https://www.youtube.com/watch?v=3MSPQr1YfnM

https://youtu.be/VA-hPvjXYKo

https://youtu.be/EL8mEL9a8jA

https://www.drt915.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1229:2011-10-22-12-48-29&catid=8:2011-02-01-20-10-04

 

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!