Διαδικασία Έναρξης Συνεργασίας με τον Εθελοντή

 Προκαθορισμένο Πλάνο ενεργειών πριν από την έναρξη συνεργασίας

  1. Συμπλήρωση αίτησης. Πατήστε εδώ για την αίτηση.
  2. Συνέντευξη με υπεύθυνο.
  3. Ενημέρωση για τα καθήκοντα γραπτώς/προφορικώς.
  4. Υπογραφή συμφωνητικού.

Εκπαίδευση και Επαγγελματική Κατάρτιση Εθελοντών

Η ενημέρωση και η κατάρτιση των εθελοντών γίνεται πριν την έναρξη της απασχόλησής του. Οι εθελοντές μας φροντίζουμε μέσω ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης να αποβάλλουν, αν έχουν, στερεότυπα και προκαταλήψεις και να δείξουν κατανόηση. Όλα αυτά μέσω κατάλληλης πληροφόρησης, για να εξαληφθεί το στίγμα και οι διακρίσεις που χαρακτηρίζει τους χρήστες υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Τέλος γεννιέται η ανάγκη εκ μέρους μας για διατήρηση της εμπιστευτικότητας και της τήρησης του αππορήτου προσωπικών πληροφοριών, στις οποίες οι εθελοντές συχνά αποκτούν πρόσβαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις ευκαιρίες εθελοντισμού που είναι διαθέσιμες.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!