Εθελοντισμός

     To Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια", παρέχει τη δυνατότητα Εθελοντικής συμμετοχής, σε όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν και ταυτόχρονα να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα της Ψυχικής Υγείας. Οι εθελοντές, συντονίζονται από την Θεραπευτική Πολυκλαδική Ομάδα, η οποία εποπτεύεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Ημέρας, συμμετέχοντας ενεργά στο ατομικό θεραπευτικό πλάνο κάθε εξυπηρετούμενου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την προηγούμενη εμπειρία και εκπαίδευσή τους. Ακολουθείται ένα προκαθορισμένο Πλάνο ενεργειών πριν από την έναρξη της συνεργασίας, με το Κέντρο Ημέρας:

  1. Συμπλήρωση αίτησης. Πατήστε εδώ για την αίτηση.
  2. Συνέντευξη με υπεύθυνο.
  3. Ενημέρωση για τα καθήκοντα γραπτώς/προφορικώς.
  4. Υπογραφή συμφωνητικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις ευκαιρίες εθελοντισμού που είναι διαθέσιμες.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΤΩΝ Σ.Υ.Δ ''ΦΑΙΔΩΝ'' & ''ΘΕΤΙΣ''

Όπως απαιτεί η παράδοση, οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Θέτις» και «Φαίδων» γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη. Οι ένοικοι, φόρεσαν τις στολές τους και με περίσσεια όρεξη και διάθεση τσίκνισαν, όπως απαιτούσε η μέρα!

Μαζί με τους εργαζομένους, στόλισαν με αποκριάτικα στολίδια τον χώρο, χάρηκαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι αγκαλιές, τα γέλια και οι χορευτικές φιγούρες ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής γιορτής που έληξε αργά το απόγευμα, με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε του χρόνου!